Det svänger för mycket

Det måste finnas nån normal och okej väg tillbaka till förut. Jag mår egentligen bra, men jag orkar inte se på mig själv på bilder och se att jag är rund. Jag vill inte behöva bry mig om hur det kommer se ut på bild. Jag vill sluta ångest-hets-äta bara för att jag inte orkar allt. Jag vill bara ringa ett samtal till Han som vet allt om mig och prata. Men det går inte. Jag hatar att förlora. Vi ska utvärdera när vi korsar vägarna igen, vilket är snart-datum. Det är bra att vi gör som vi gör, men jag mår dåligt av det. Ni vet när man har öppnat allt - då gör det så ont att sluta sig igen. Man vet hur skönt det är att direkt när något skiter sig finns det någon som lyssnar. Jag berättade för honom. Jag berättade om min osunda relation till mat.

Vissa stunder vill jag bara skita i att äta, bli jättesmal och chocka alla som tror att jag blivit en osund tjockis. Jag hatar att jag inte längre är den smala. Jag hatar att jag spårade ur. Jag hatar att jag saknar disciplin och självkontroll. Kan inte någon bara spola bort alla felsteg? Jag vill ha en kram. Jag vill prata. Är det bara jag som är svag och behöver någon att stödja mig emot? Hur tänkte jag att jag någonsin skulle klara mig själv hela livet? Som om jag skulle kunna leva ett stabilt liv.

Jag tror jag vet vad lösningen är. Jag tror det är dans. Jag tror jag borde börja dansa. Jag borde göra något som jag kan lägga all min extraenergi på och som jag älskar att göra. Då får jag en snygg kropp. Problemet är att jag omöjligt kan dansa i nuläget. omöjligt. Jag tror dans skulle kunna vara min räddning.

Kontroll

Jag vill vara smal egentligen. Han sa att jag hade perfekt kropp. Men det är inte vi och det kommer aldrig bli vi och därför måste jag bli smal för alla tycker kanske inte som honom. Hade det varit han som gällde hade jag inte behövt bli smalare, men nu är det inte han och då vill jag bli snygg som jag var förut. Naturligt smal. Skulle kunna börja träna (men jag jobbar typ 200% så det finns verkligen noll tid för det) och få en naturligt fin, vältränad kropp. Jag ska inte förstöra mitt liv igen. Jag ska inte spåra ur och kontrollera maten, men det skulle vara så enkelt då. Bli smal och snygg och oövervinnerlig. Typ så känns det. Ibland. Varför sket sig allt? Kunde det inte bara varit perfekt och enkelt?


Nej jag vill faktiskt inte få en spinkig modellkropp. Bara lite smalare igen. Som förut. Allt var så bra förut. Fast det tyckte jag inte då såklart. Jag vill ha kvar formerna, men slippa överflödigt fett. Åh vad töntig jag är. Det är verkligen patetiskt.


RSS 2.0