Nyttig och normal

Jag släppte allt. Jag tränar rätt mycket. Jag har tänkt bli snygg och vältränad, inte supersmal. Mitt problem är fortfarande att jag hetsäter och käkar massa sött fast jag inte vill eller ens gillar det. Jag förstör bara träningen. Eller resultatet av den. Jag msåte bestämma mig för vad jag vill. Jag vet vad jag vill. Det enda jag behöver göra är att sluta käka godis och chips typ. Choklad mest. Jag msåte bara betämma mig. När jag gör det kommer jag bli fit - jag vet det. bara jag fortsätter träna mycket. Jag äter normalt annars. Säg nej bara. Varför är det så svårt? Varför försöker jag skapa mina egna fiender hela tiden? Jag älskar att springa. Jag har träningsvärk. Bestämma sig för att klara det. Bestämma att göra som man betämt sig för. Det är enkelt att klara. Ja, jag måste faktiskt ha en deal med någon - annars kommer jag inte komma igång, inte just nu, jag är för klen nu. Konstigt, för jag känner mig stark.


Hon är en av de som inspirerar mig, bland kvinnor som tränar och är nöjda, trivs och mår bra i sina vältränade, definitvit inte pinne-modell-kroppar. you go girls! Imorgon ska jag springa och bli skitstark. Jag har ett mål och en planidé!


Nu nu nu nu


(Kolla in drömkroppen på bilden!) Spårade ur och har hetsat så sjukt mycket. Köpte sjukt mycket äckligt lösviktsgodis till exempel. Jag tror jag har blivit ännu fetare. Undrar just om släkten kommer påpeka det. Hoppas inte, för jag orkar det verkligen inte det. Imorgon åker jag härifrån. Det hade varit lättare att tappa kilona här vet jag. Men jag måste verkligen bara fokusera nu. Jag börjar nu. Ett praktiskt steg gör det lättare. Nu ska jag slumra några timmar innan jag ska upp och fixa allt innan planet lyfter. Inte riktigt på humör för att resa (särskilt inte när jag känner mig tjock och jag har färgat håret vilket blev stört misslyckat så jag är jätteful). Fast jag tänker bestämma mig för att jag är skitsnygg. Han sa att jag var jättevacker idag. Jag kommer sakna honom. Vi kommer sakna varandra. Jag gillar livet och det är ett plus, så jag kommer leva vidare.

Okej jag sover nu. (Boy är lik Johnny Depp - ja han är stört snygg)

Ingen kontroll alls

Hets. Jag tappade kontrollen. Jag vet att Han tycker om mig precis som jag är. Jag vet att jag vill bli smal igen för jag hatar att inte känna mig snygg som jag brukar. Jag vill inte känna att mitt huvud ser ut som en ballong och att jag inte kan le normalt för att  jag får dubbelhaka (känns det som).  Jag ska googla lite dietkost nu. Funderar att så småningom (nu när allt vad student heter är över - jag har haft det jättebra och knappt någon matångest eh) gå över till en LCHF-kost istället för atkins eftersom det är mycket lättare, även om det må ta längre tid. Dessutom mår magen bra av en sån kost, utan att man är döextrem hela tiden.

(oj vad händer - vi har noll kontroll. kontrollera maten. gör något bara. bli smal. snart tappar vi ändå greppet).



Perfekt! Jag måste få lite sjäkvkontroll och massor av disciplin, sen är jag där. (ge mig mina smala armar tillbaka! jag saknar dem jättemycket)


fixtrix

Dö! Jag vill bara äta hela tiden, men det är lungt för kolhydraterna är utanför min värld. Det blir alltid såhär när jag har mycket. Verkligen glad att jag fattat beslutet, annars hade jag suttit med en fet godispåse här och nu. Usch! Har riktigt lust att åka och köpa antingen sprutgrädde (och göra chokladmousse) eller atkins-chokladbars (de är rätt nice). Nu fixar jag mig fin fast jag inte har en findag idag. Whatever

Jag är taggad!

Jag har ätit jättemycket mat idag. Det är bara för att jag är ensam och har så mycket att fixa. Jag måste fokusera och ha disciplin. Tänker hela tiden på hur lätt det är när man bara käkar det man känner för och gör som man vill. Allt är så sjukt enkelt och jag vet det verkligen. Oj, jag är sugen på choklad - då går jag till ICA och köper choklad då. Jag älskar verkligen mörk choklad. Det är inte så jättemycket kolhydrater i det. Jag funderar hela tiden på om jag ska köra någon lättare dietmetod och inte superduperextremisera mig. Men jag vet inte. Vad borde jag? Borde jag kanske köpa fet youghurt, bröd som innehåller lite kolhydrater och äta mörk choklad och hallon? Jag blir så extrem. Jag gick och köpte sockerfri sprutgrädde (skitlite kolhydrater = asbra!) som jag blandade med chokladpulver med typ nästan inga kalorier. Det blir som chokladmousse och man stillar lite chokladsug. Galet gott! Jag vet att jag kommer klara det här. Jag vet att jag kommer bli megasmal och jättesnygg. Jag funderar bara: ska jag fuska på min skiva? (jag vill verkligen inte) och ska jag fuska på min student? (jag vill absolut inte) Help me. Jag behöver verkligen känna pep i ryggen


Blondinen är perfekt. Typ som jag såg ut förut. (och som jag kommer se ut när sommaren är över!) Yes!


RSS 2.0