Jag vill krama Honom

Jag är fri! Fri fri fri. Jag har klarat att släppa allt och flyga. Och jag är förälskad. Aldrig förut har jag känt såhär. Det pirrar i magen och jag saknar Honom. Första daten igår och nästa på torsdag. Massor av killar har jag träffat och jag har tyckte om dem och jag har trits i deras sällskap, men det har alltid funnits en spärr och inte såhär. Jag tycker om honom för mycket. Jag aldrig förstått att tjejer måste prata så mycket om killar. Jag har trott att det var något jag misade när jag var 14 typ. Jag vill bara prata med alla - fast det gör jag inte. Det är galet. Jag längtar till torsdag (sista april och kaos i vanliga fall). Jag saknar mina jeans. Min brorsa har fixat en schysst träningsprogram till mig. Hoppas de passar igen till sommaren! Fast det viktigaste är att jag mår bra och det gör jag verkligen nu. Livet leker! Jag vill krama Honom jämt.

Och jag bryr mig inte längre!

Jag är påväg tillbaka. Mat spelar ingen roll längre. Jag tror att jag kommer landa på en må-bra-vikt. Och jag bryr mig inte längre hur jag ser ut i kroppen för det viktigaste är att jag har hälsa och är lycklig och det är jag nu. Min mage är inte helt återställd sen Indien, men det funkar ändå. I'm stronger now! Thank God!

Och jag har messat med Honom i tredagar i sträck och jag smsar nästan aldrig i vanliga fall och det har gått från det ena ämnet till det andra och spårat ur och varit jättekomiskt och nu är det som vi bara lär känna varandra över sms för att vi aldrig träffas. Undrar just hur det blir när vi ses. Det blir bra. Det kommer bli bra. Och vi vill spela spel mitt i natten och sen ska de ha grillfest. Jag är lite pirrig. Tänk så träffar jag honom imorgon. Jag måste vara fett snygg hehe.

Jag vet vad bulimi är

Bulimi är när man hetsäter och sedan kompenserar det på något sätt, exempelvis genom att spy, träna eller fasta. Då fattar jag. Jag har alltid tänkt att det handlar om att spy spy spy. För jag kan inte spy, men jag kan fasta. Fast jag gör det inte längre. Jag bryr mig inte om någon tycker jag är tjock - för ingen gör det. Och jag behöver itne vara perfekt. Kanske ska ta kontakt med någon dietist som kan hjälpa mig att komma tillbaka till sunda vanor igen. Det skulle vara skönt och göra allt så mycket lättare. (Varför ska det vara så problematiskt att få skolsyster att hjälpa mig?)

(Kom igen, han tänker inte ens på mig, det är någon annan och dessutom har det säkert hänt något medan jag var borta. Han har säkert flickvän och det spelar inte ens någon roll eller hur - han har bara fastnat som kardborre i tankarna. Han är inte speciell ens. Jag söker bara spänning. Jag är trött på leken för spelplanen är inte här och nu. Och förut var vi i samma lag - minns Han? Klart. Okej pyttelite måste han bry sig, men varför fnittrar man då? Vi skippar tänkandet. Jag kan röja med killar i sommar. Det är så roligt att flirta och charma och gissa om indiska killar är roliga? Det finns snygga killar över hela världen, även fast jag är kräsen, men utseendet spelar ingen roll. Det kvittar. Ändå är Han så snygg att alla stirrar. Han är en mästerverk av skaparen. Men typ. Jag kanske överdriver).


Jag kommer inte fastna i träsket

Allting har vänts upp och ner. Jag har kommit närmare Gud. Jag är så lycklig och då spelar det ingen roll om jag är tjock eller inte. I Indien spelar det ingen roll. Kläderna är ändå lösa. Vissa får inte ens mat. Man är smal för att man inte har mer mat. Jag ville stanna där. Jag tänker inte låta någon vinna över mig och plåga mig själv. Men samtidigt vill jag ha tillbaka mitt gamla jag. Jag tänker inte låta det gå ut över mitt välmående. Jag tänker inte förstöra mitt liv. Ska leva vidare nu. Jag älskar livet.


Jag älskar livet

Jag älskar våren. Jag älskar värmen. Jag älskar alla människor runt omkring mig. Jag älskar vinden. Jag älskar solen. Jag älskar sången och melodin. Jag älskar orden. Jag älskar cykelturen och farten. Jag älskar dagarna. Jag älskar nätterna. Jag älskar vänner. Jag älskar Jesus. Jag älskar filmkväll. Jag älskar syskon. Jag älskar familj. Jag älskar skrivandet. Jag älskar drömmarna. Jag älskar spänningen. Jag älskar resor. Jag älskar livet. Jag hatar mat.


(Varför pirrar det i magen när jag tänker på Honom? Jag vet att Han tycker pyttelite om mig i alla fall. På sätt och vis lite jobbigt om jag träffar Honom idag, för allt har slagit snett och inget blev som vi tänkte. Det kommer kännas taskigt. Jag vill inte göra Honom besviken. Fast det snackas och det lyckades vi med idag. Bra. Ska säga det.)

lunchen räcker va?

Okej. Jag får ta tag i allt när jag kommer tillbaka efter påsklovet. Det känns bra iaf. Jag måste ta tag i det, för jag är tjock och jag trivs inte i min kropp. Det skulle vara enkelt som förr. Eftersom det var så lätt att skippa att käka går man nog ner rätt mycket bara genom att skita i det rätt mycket under en månad. Och det är ju schysst. Sen får man väl börja äta lite mer sakta men säkert. Jag gillar mitt schema i skolan eftersom det innebär:

Måndag: lunch
Tisdag: - (eventuellt lunch)
Onsdag: -
Torsdag: lunch
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: -

Sen kanske mamma och pappa absolut tycker jag ska komma och äta hos dem någon dag. Men annars blir det väl mest sallad och gurka om jag tycker jag inte pallar längre. Lägger väl till nån måltid också I guess. Kommer dra ner på träningen. Ska nog främst träna de dagar jag får i mig mat (fast ska ändå cykla en hel del). Det är konstigt för jag köper mat bara för att jag får ångest över mig själv att jag inte vill ha och att jag inte har aptit. Piss. Svagt.

De fattar inget


Ingen frukost, men godis i skolan. Smart, jag kommer bli tjock. Det känns som ett svek att jag själv är fast i träsket samtidigt som min kompis är det. Min klasskompis har haft ätstörningar jättelänge. Och vi pratar om henne. Och de förstår inte hur hon kan tänka så. Och de förstår inte varför folk peppar varandra. De fattar ingenting. Jag tvingas hålla med. Men jag tycker inte det är sjukt. Fast det är sjukt.

Hets fasta hets fasta

Som vanligt då. Tillbaka i gamla spåren. Jag hade ingen aptit som vanligt, men jag tvingade mig själv att äta godis. Jag åt massa godis. Sen åt jag middag dessutom! Och efter det godis igen. Hur ska jag någonsin kunna använda mina byxor? Jag tror det smartaste är att träna, måttligt visserligen, och äta så lite mat som möjligt. När jag är ensam är det chill. Jag har inte ångest för att äta mat egentigen. Tycker bara det är sjukt jobbigt såhär efteråt när jag hetsat bara för att vara social och normal. Imorgon är det efterrätt i skolan. Kanske bäst att skippa frukost. Eller bara äta pyttelite sallad. Egentligen är det bra att äta pyttelite men regelbudet. För när man är utan mat för länge sätts kroppen i svältläge och då tar den verkligen upp ALLT den bara kan när man väl käkar. Jag kommer hur som helst vara kontrollerad på Indienresan antar jag. Måste äta regelbundet då. Men det får väl bli miniportioner. Jag blir lätt mätt. Och det är ju bra.


Läskigt lätt

Det är läskigt lätt att inte äta. Inga lektioner idag förrän på eftermiddagen innebar såklart varken frukost eller lunch för mig. Ganska skönt, eftersom jag inte vill äta fjantigt pyttelite så alla bara: VA? Jag åkte iväg med kusinen efter skolan - till Ikea. Det var provsmakning på pizza. Jag tog två bitar för jag var hungrig. Och jag är nästan aldrig hungrig. Jag blev mätt av det. Mat var gott för att jag var hungrig. Jag vet att man behöver mat. Men det känns inte som det när kroppen inte ropar efter det. Jag är lite rädd för att träna utan att käka. Min träningshjärna säger emot det - jag har trots allt tränat hela livet.

Imorgon har jag ett jättestort prov i Bi B. Slutspurten nu inför studenten. Jag kan ingenting och jag måste få MVG. Egentligen har jag bara lust att skita i det. Jag är så sjukt skoltrött. Ge mig en uppgift - låt mig skriva en text. Om jag skiter i provet kommer jag inte till skolan förrän efter lunch och då behöver jag inte käka. Smart. På fredag är det lax och efterrätt i skolan. Lyxigt värre. Jag som hoppas kunna använda mina största par jeans då.

Jag har inget problem med att inte käka mat. Men jag vill inte göra det här egentligen. Det känns som en sista utväg. Jag tycker bilderna på supersmala människor är äckliga. Jag vill inte bli sådan. Och jag ser när jag blir smal och då blir jag rädd. Jag har kontroll. När jag gått ner lagom blir det en livsstilsförändring. Jag kanske ändå fegar ur efter ett tag. Jag väger mig aldrig. Jag vet itne vad jag väger. Vikt spelar ingen roll så länge man är nöjd med sitt utseende. Knasigt att jag börjar redan nu, för jag kommer ändå gå upp under tiodagarsresan i Indien. Man kan inte äta en fjärdedels frukt en gång om dagen liksom, eller ett salladsblad. Då kanske jag ändå inte kan ha mina brallor när jag kommer hem igen.


RSS 2.0